Сік добувають через пряме віджимання без термічної обробки, ферментуючи його спеціальним способом, це дає змогу зберегти всі вітаміни й активні речовини в незмінному вигляді.
Дія: протизапальна, протибольова, бактерицидна, заспокійлива, протисудомна, протипухлинна, сечогінна, жовчогінна, ранозагоювальна. Зупиняє розвиток злоякісних і доброякісних пухлин, зменшує больові відчуття.
Застосування: бронхіальна астма, туберкульоз легенів, кашель, алергія, екзема, псоріаз, подагра, ревматизм, геморой, стенокардія, запалення товстого кишківника гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, рак шлунка, кишківник, жовчогінне у разі захворювань печінки, жовчних проток і жовчного міхура, болів у суглобах, папіломах шкіри, бородавки, гастроконечні кондиломи, ерозії та поліпи шийки матки, онкологічні захворювання будь-якої локалізації.
Не рекомендується застосовувати дітям до 12 років і вагітним жінкам. Не є лікарським засобом
Вживати: по 1 чайній ложці тричі на день перед їдою. Зовнішньо змащувати папіломи, поліпи, грануляції двічі на день до зникнення.
- Ціна: 300 ₴